Naujiena iš peties: specialus Herkaus Kanto Auksinis elis
Herkaus Kanto Auksinis elis

Švęsdami antrąją savo gyvavimo vasarą – geriausią alaus vartojimo sezoną – pristatome Tikro alaus laboratorijos specialiai sukurtą ir pagamintą, Panevėžio alaus daykloje išvirtą “Herkaus Kanto Auksinį elį”.

Auksiniai eliai – tai naujausia “tradicinių” elių rūšis, atsiradusi Anglijoje 1990-aisiais, siekiant susigrąžinti publiką iš lagerio teritorijos. Šiandien tai sparčiausiai auganti britiško elio rūšis. Puikūs troškulio malšintojai, jie šviesūs ir lengvi, nors ir gausiai apyniuoti. Jų grožis tame, kad naudojant vienos rūšies (šviesų) salyklą, neužgožiamas gaivus apynių skonis. Juose veržiasi pikantiški, gyvi, tropinių vaisių skoniai.

Verdant “Herkaus Kanto Auksinio elį” panaudotas vokiškas Pilsner salyklas iš mažos šeimyninės salyklidės Rhön Malz bei angliški senos veislės apyniai Brewers Gold.

“Herkaus Kanto Auksinis elis” išvirtas specialiai vasaros sezonui, tad kiekis labai ribotas.

TikrasAlus.lt apie auksinius elius

Alkoholio tūris: 4%
Kartumas: 30 IBU
Sudėtis: Pilsner ir Biscuit salyklai, apyniai, angliškos alaus mielės

Receptūra, technologija: Tikro alaus laboratorija (www.tikrasalus.lt)
Pagaminta kartu su “Panevėžio alaus” bravoru

  • Dirbame:

    Antradieniais - Šeštadieniais
    17:00 - 01:00

  • FACEBOOK NAUJIENOS

    No recent Facebook posts to show

  • naujienlaiškis

  • Alinė "Herkus Kantas"
    Kepėjų g. 17, Klaipėda

  • Herkus Kantas
Herkus Kantas